ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει το Σάββατο 11- Σεπτεμβρίου 2010  σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε γκρουπ

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ


aaaaaaaaaaaaa
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Mini Soccer λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ! Είναι εξαιρετικά δημοφιλές τόσο σε μεγάλους όσο και σε μικρούς, καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.

Μίνι Ποδόσφαιρο για κάθε ηλικία, φύλο και παρέα στα 5 γήπεδά μας. "Εδώ παίζεται το παιχνίδι"! 

 

Σχολή Ποδοσφαίρου για ηλικίες 5-14 ετών. Οι επίδοξοι μικροί ποδοσφαιριστές μαθαίνουν εδώ σωστά τα μυστικα του ποδοσφαίρου. 

 

Φιλοξενία σωματείων ερασιτεχνικών και επαγγελματικών, είτε για την προετοιμασία τους, είτε για τις προπονήσεις τους.

 

Διοργάνωση Πρωταθλημάτων
 

 

Συμμετέχετε με την ομάδα σας στα τουρνουά - πρωταθλήματα που διοργανώνονται στο Mini Soccer και κερδίστε την χαρά της ευγενούς άμιλλας και πλούσια έπαθλα.


Δηλώστε συμμετοχή, παρακολουθήστε και μάθετε τα νεότερα για τα παρακάτω πρωταθλήματα - τουρνουά:

  • Φοιτητικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Σχολικά
  • Εταιρικά
Διαφημιστικές καταχωρήσεις

Παρέχεται δυνατότητα διαφήμισης στους χώρους των εγκαταστάσεων του Mini Soccer. Προβάλετε την εταιρεία σας σε ένα στοχευμένο νεανικό κοινό.Τώρα παρέχεται και η δυνατότητα διαφήμισης με κατάλληλα banners στο site μας στο Internet. Προβάλετε την εταιρεία σας σε ένα δυναμικό μέσο προώθησης, το Διαδίκτυο!

Διοργάνωση εκδηλώσεων
 
 
Στην καφετέρια μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το χυμό σας και να δείτε στην TV την αγαπημένη σας ομάδα. Επίσης μπορούν να φιλοξενήθουν οι εκδηλώσεις σας (παιδικά πάρτυ κ.λ.π.) αλλά και σχολικές εκδρομές με μοναδικές προσφορές για τους μικρούς φίλους.
 
Πρόσθετες παροχές
 

 
Δυνατότητα παρουσίας διαιτητή στους αγώνες σας. Για τα μέλη της Σχολής παρέχεται ιατρική παρακολούθηση. Ακόμη στο Μini Shop του Μini Soccer μπορείτε να προμηθευτείτε από μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών.