ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει το Σάββατο 11- Σεπτεμβρίου 2010  σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε γκρουπ

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ


aaaaaaaaaaaaa
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Δύο αδέρφια, ο Στέλιος και ο Αλέξης Μαλακασιώτης, μαζί με το Γεράσιμο Σαρρή -γνώστες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα- δημιούργησαν το δικό τους αθλητικό στέκι που από το 1998 έχει δώσει ένα άλλο χρώμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής του Βόλου. Τα 10 γήπεδα ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών προσφέρουν τον ιδανικό χώρο είτε για εκμάθηση ποδοσφαίρου, είτε απλώς για ψυχαγωγία. Η καφετέρια και η μεγάλη βεράντα με την απίθανη θέα, χώροι άκρως προσεγμένοι και άνετοι, δημιουργούν με την έντονη παρουσία του ξύλου μια εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα, έναν ιδανικό τόπο συνάντησης όλων!

 

Τα γήπεδα

  • 1 γήπεδο 11x11 διαστάσεων 100μ. x 65μ.
  • 3 γήπεδο 8x8 διαστάσεων 55μ. x 40μ.
  • 5 γήπεδα 5x5 διαστάσεων 20μ. x 40μ.
  • 1 γήπεδο 3x3 διαστάσεων 7,5μ. x 12μ.

Τα γήπεδα διαθέτουν αντικραδασμικό και αντιολισθιτικό τάπητα τελευταίας γεννιάς, σύμφωνα με τις προδιαγρφές της Uefa και εγκεκριμένος από την ΕΠΟ. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για τους αθλούμενους αποφεύγοντας τραυματισμούς.

Πρόσθετες παροχές

Τα γήπεδα διαθέτουν βραδινό φωτισμό, χώρους προθέρμανσης, αποδυτήρια με ζεστό νερό και wc για όσους παίζουν μπάλα. Διαθέσιμη είναι ακόμη η πιο όμορφη βεράντα της περιοχής - κερκίδα για να παρακολουθεί κανείς τα παιχνίδια, απολαμβανοντας καλό καφέ ή παγωμένη μπύρα.

 


 Αίθουσα Σεμιναρίων

Σε ειδική αίθουσα στους χώρους των εγκαταστάσεών μας, γίνεται η διδασκαλία των μυστικών του ποδοσφαίρου από εξειδικευμένο προσωπικό.


Γραμματεία

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Mini Soccer Γραμματεία, όπου ορίζεται το πρόγραμμα των παιχνιδιών σας, ενημέρωνεστε για τα πρωταθλήματα, τις εγγραφές στη σχολή και παρέχεται οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

 Mini Shop

 


 

Για κάθε αγωνιστική σας ανάγκη λειτουργεί Μini Shop με ποικιλία αθλητικών και όχι μόνο ειδών. Είδη επωνύμων εταιρειών όπως Adidas, Puma, Nike, Admiral, Kappa, Kelme, Errea σε ειδικές προνομιακές τιμές για ομάδες και ακαδημίες.

Καφετέρια

 

 

Και αν τα σπουδαία παιχνίδια δεν παίζονται μόνο στα γήπεδα των εγκαταστάσεων μας, υπάρχει πάντα και η καφετέριά μας με μεγάλη τηλεόραση για ευχάριστη και φίλαθλη τηλεθέαση.

Parking

 


 

Με μεγάλο χώρο Parking και πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, το Mini Soccer αποτελεί ιδανική, εύκολη απόδραση από τους θορύβους της πόλης για όλους.