ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει το Σάββατο 11- Σεπτεμβρίου 2010  σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε γκρουπ

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ


aaaaaaaaaaaaa
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΛΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1998-ΑΡΙΘ.Μ. 5467.
ΤΗΛΕΦ.241053434    ΦΑΞ.2421040900
Σχολή Ποδοσφαίρου

Στη Σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής, επιτελείο εξειδικευμένου προσωπικού φροντίζει ώστε οι μικροί φίλοι του αθλήματος να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.
Από το 2006 η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής συνεργάζεται με τη Διεύθυνση Αθλητικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης του Ολυμπιακού Πειραιώς, προσφέροντας έτσι εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με την εγγυήση και την προοπτική των Πρωταθλητών Ελλάδας.


Και όλα αυτά δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές να έρχονται σε επαφή με τα ινδάλματά τους και να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς.
 Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου

Από το 1998 λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας Σχολή Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5 -14 ετών. Από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο οι χώροι διδασκαλίας γεμίζουν με επίδοξους μικρούς ποδοσφαιριστές. Σκοπός της Σχολής η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου, με τον ασφαλέστερο τρόπο. Επιπλέον, δίνεται έμφαση στην αγάπη για το παιχνίδι, τον αλληλοσεβασμό των συμμετεχόντων (παίκτες, προπονητές, διοικητικοί, γονείς), την υγιή νοοτροπία και τη θεσμοθέτηση αποτελεσματικών συνηθειών. 

 


Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με τις ηλικίες τους και στόχος είναι να αποκτήσουν ψυχοκινητική ευφυΐα με την πολύπλευρη εκμάθηση κινήσεων μέσα από το παιχνίδι. Για τη σχολή ποδοσφαίρου η εκπαίδευση των παιδιών μικρής ηλικίας έχει μια ιδιαιτερη σημασία για το παρόν αλλά και το μέλλον. Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε παιδί να αναπτύξει το ταλέντο του, την προσωπικότητά του, τις φυσικές ικανότητές του, απομακρυσμένο από τις "πληγές" της εποχής όπως τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

 

 

Από το 2006 η Σχολή συνεργάζεται με τη Διέυθυνση Αθλητικής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Το πρόγραμμά, περιλαμβάνει τμήματα Μαζικού Αθλητισμού, Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά. Με την εγγύηση ενός μεγάλου ονόματος του Ελληνικού ποδοσφαίρου η Σχολή προωθεί τις νέες αρχές του ποδοσφαίρου. Μια νέα αντίληψη που διαμορφώνεται μέσα από τις όμορφες γηπεδικές εγκαταστάσεις, τον τρόπο διεξαγωγής του αθλήματος, που περιέχει νέα τεχνικά και κινητικά στοιχεία, με τα οποία θα μπορέσουν μελλοντικά να προσαρμοστούν ευκολότερα.

Από τη σχολή μας προωθήθηκαν ταλέντα όπως: Γλύκος Παναγιώτης (τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ) - Ντέρτσας Νίκος (ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου).

Διδάσκουν στη Σχολή:

 

 

 

Έμπειροι προπονητές που φροντίζουν όχι μόνο για την τεχνική και φυσική προετοιμασία των παιδιών, αλλά και για τα στοιχεία εκείνα που συντελούν στη διαμόρφωση υγιούς αθλητικής προσωπικότητας.

Δώστε σε εσάς και τα παιδιά σας την ευκαιρία μιας επιστημονικά οργανωμένης άθλησης. Ο αθλητισμός συντελεί στη σωματική και ψυχική υγεία.

Σας περιμένουμε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αγία Παρασκευή κάθε μέρα από τις 17:00 μ.μ.

Για περισσοτερες πληροφορίες:
τηλ.:2421053434, Fax: 2421040900