ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει το Σάββατο 11- Σεπτεμβρίου 2010  σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε γκρουπ

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ


aaaaaaaaaaaaa
ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

Μετά την χθεσινή εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. 2002 με σκορ 3-2 η ομάδα μας κατάφερε και μαθηματικά να εξασφαλίσει και την άνοδο της στην Α κατηγορία Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

     Σε έναν εξαιρετικό αγώνα που θα ζήλευαν και ομάδες ανώτερης κατηγορίας η Αγία Παρασκευή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση ενός αξιόμαχου συνόλου αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 30΄λεπτό .

Η ομάδα μας με πολλές ελλείψεις 5 τον αριθμό βασικών παιχτών κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι και αφού προηγουμένως είχε  χάσει 3 ευκαιρίες για γκολ με τους Στραβέλα  Κ. Κόκκινο Γ. και Κοπάνα Αντ. ,με τον Νίκο Πασχαλούδη που με όμορφη κεφαλιά μείωσε το σκορ στο 39΄.Με το σκορ αυτό έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο .

Στην επανάληψη η ομάδα μας πίεσε από το πρώτο λεπτό και ανάγκασε την ομάδα της ΑΕ2002 σε αντεπιθέσεις όπου σε μία απ’ αυτές  η γηπεδούχος ομάδα έχασε ένα ανεπανάληπτο  τετ α τετ με την μπάλα να καταλήγει αουτ.

Για να φτάσουμε στο 65΄λεπτο όπου η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του αρχηγού της Κ. Στραβέλα , την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο D. Poduca αλλά ήταν άστοχος καθώς η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και παράλληλα την ευκαιρία να ισοφαρίση το σκορ.

Μετά την συνεχόμενη πίεση καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια με κοντινό πλασέ του Κ.Στραβέλα σε κεφαλιά πάσα του Κ. Αποστολόπουλου που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι στο 67΄λεπτο .

Η ολική ανατροπή έγινε από το Κ. Στραβέλα με εξαιρετικό τρόπο ένα γυριστό πλασέ από το ύψος του πέναλτι σε πάσα του Α. Ανέμου .

Η σύνθεση της Αγίας Παρασκευής που είχε 6 παιδιά κάτω των 17 και άλλους 2 κάτω των 20 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο 14 χρόνος Μεγαγιαννης Φ. είναι η εξής

ΜΠΡΑΝΟΣ-ΑΝΕΜΟΥ-ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ(67 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ-ΡΟΥΦΟΣ-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ (52 ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ )-ΚΟΠΑΝΑΣ –PODYCA-ΣΤΡΑΒΕΛΑΣ

Οι προπονητές Κ.Μπράτσος και Β. Μαλακασιωτης συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας  μας , για την αγωνιστικότητα την μαχητηκότητα και την αξιόλογη αθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα .